A cselló

Mákvirág tudta, hogy a körmére fog égni az elvégzendő feladatainak sora. Halmokban állt a teregetni való frissen mosott ruha, a mosogatógép kipakolásra várt, a szekrénye ordítva könyörgött a rendrakásért a legújabb shoppingláz okozta téboly után. De legfőképpen gyakorolnia kellett volna. Éjjel nappal. Reggel és este. Mondjuk gyakorolt, sokat gyakorolt, csak nem eleget – legalábbis megítélése szerint nem. Úgy gondolta az élvezetnek megvannak a maga időkeretei és hangulatai, így volt, hogy egyszerűen csak ledobta magát a tv elé egy literes kiszerelésű sztracsatella jégrémmel és borzalmas zs kategóriájú katasztrófafilmeket nézett, miközben csúcsminőségű csellója rosszallóan álldogált a sarokban.

Most azonban érezte, hogy nincs menekvés – valaminek neki kell állni. Megszeppenve állt a nappali közepén és felváltva nézett hol a mosott ruhákkal teli lavórra, hol a ruhásszekrényére, hol a csellóra, hol a futár által frissen hozott elegáns hosszúkás dobozra, és néha kitekintett a konyhába is. Végül azzal a szent meggyőződéssel vette a kezébe az új dobozt, hogy a következő a cselló lesz.

Izgatottan kinyitotta és gyönyörködve nézegette a várva várt szépséges, mesébe illő üveg butt plugot, amit rendelt. A szexjáték talpán rózsaszín kő csillogott és Mákvirág kedvtelve vette kézbe a nehéz, hideg tárgyat, mely furcsamód azonnal forrósággal öntötte el a testét. Úgy határozott ez megfelelő idő az élvezetre. Kiszaladt a fürdőszobába, alaposan lemosta a butt plugot, majd ledobta a bugyiját és némi síkosító segítségével, lassan, kéjesen felnyomta a fenekébe. Ahogy a plug legszélesebb pereme átcsusszant az ánuszán, Mákvirág felnyögött. Imádta ezt az érzést és tudta, ha most a csiklójához nyúlna, pillanatokon belül elélvezne. Most viszont más volt a szándéka, így megállta a mozdulatot. Visszavette a bugyiját és lassan lépdelve visszament a nappaliba. Minden lépés borzongást futtatott végig a gerincén és a lábai között. Mákvirág leült a kis székére, kezébe vette a csellót és a vonót, felvette a megfelelő testhelyzetet és játszani kezdett. Soha, de soha nem játszott még olyan gyönyörűségesen.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
error: Köszönjük, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat. :)