A cselló

Mákvirág tudta, hogy a körmére fog égni az elvégzendő feladatainak sora. Halmokban állt a teregetni való frissen mosott ruha, a mosogatógép kipakolásra várt, a szekrénye ordítva könyörgött a rendrakásért a legújabb shoppingláz okozta téboly után. De legfőképpen gyakorolnia kellett volna. Éjjel nappal. Reggel és este. Mondjuk gyakorolt, sokat gyakorolt, csak nem eleget – legalábbis megítélése szerint nem. Úgy gondolta az élvezetnek megvannak a maga időkeretei és hangulatai, így volt, hogy egyszerűen csak ledobta magát a tv elé egy literes kiszerelésű sztracsatella jégrémmel és borzalmas zs kategóriájú katasztrófafilmeket nézett, miközben csúcsminőségű csellója rosszallóan álldogált a sarokban.

Most azonban érezte, hogy nincs menekvés – valaminek neki kell állni. Megszeppenve állt a nappali közepén és felváltva nézett hol a mosott ruhákkal teli lavórra, hol a ruhásszekrényére, hol a csellóra, hol a futár által frissen hozott elegáns hosszúkás dobozra, és néha kitekintett a konyhába is. Végül azzal a szent meggyőződéssel vette a kezébe az új dobozt, hogy a következő a cselló lesz.

Izgatottan kinyitotta és gyönyörködve nézegette a várva várt szépséges, mesébe illő üveg butt plugot, amit rendelt. A szexjáték talpán rózsaszín kő csillogott és Mákvirág kedvtelve vette kézbe a nehéz, hideg tárgyat, mely furcsamód azonnal forrósággal öntötte el a testét. Úgy határozott ez megfelelő idő az élvezetre. Kiszaladt a fürdőszobába, alaposan lemosta a butt plugot, majd ledobta a bugyiját és némi síkosító segítségével, lassan, kéjesen felnyomta a fenekébe. Ahogy a plug legszélesebb pereme átcsusszant az ánuszán, Mákvirág felnyögött. Imádta ezt az érzést és tudta, ha most a csiklójához nyúlna, pillanatokon belül elélvezne. Most viszont más volt a szándéka, így megállta a mozdulatot. Visszavette a bugyiját és lassan lépdelve visszament a nappaliba. Minden lépés borzongást futtatott végig a gerincén és a lábai között. Mákvirág leült a kis székére, kezébe vette a csellót és a vonót, felvette a megfelelő testhelyzetet és játszani kezdett. Soha, de soha nem játszott még olyan gyönyörűségesen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top