A leporelló – 3.

A leporelló - 3

Nina mélyet sóhajtott és próbált ellazulni. Kicsit zavarban volt. Kíváncsi is volt, élvezte is a helyzetet, de azért mégiscsak zavarban volt. Bugyiban és melltartóban állt Oliver nappalijának a közepén, míg a férfi elmélyülten húzgálta a köteleket a teste körül. Sosem hitte volna, hogy ez ilyen hosszadalmas, babramunka. Nina így látta. Oliver művészetnek látta és Ninának el kellett ismernie, hogy a fotóin valóban művészinek hatottak. Talán ez is azon okok között volt, mik végül arra indították, hogy szó szerint kötélnek álljon és eljöjjön a férfihoz. Ez, és persze maga a férfi, aki a végletekig felcsigázta. Izgatónak találta, hogy ő félmeztelen, míg Oliver teljesen fel van öltözve. Azt is izgatónak találta, hogy a férfi gyakorlatilag úgy ér hozzá, mintha egy tárgy lenne.

– Ez egy ártalmatlan kötés. Nincs funkciója az esztétikán kívül. – mondta Oliver. – Tessék nézd meg. Hogy tetszel magadnak?

Nina a nagy tükörbe pillantott. El kellett ismernie, mutatós volt. A hosszú kenderkötél gyakorlatilag úgy volt megkötve, mint egy nyakba akasztós egyberészes fürdőruha. A mellei között bonyolult rombuszformát adott ki, a hátán párhuzamosan futottak a kötelékek, a köldöke körül szintén egy rombusz, a combjait pedig klasszikus tanga fazonban követte. Oliver mögé lépett és igazított valamit a kötélen. Egyenesen húzta át Nina két lába között a kötelet, csomót kötött az elejére.

A hátánál megfeszítette a kötelet, így az belefeszült Nina testébe. A csomó éppen a csiklója fölött volt. Nina felszisszent.

– Tetszik – szűrte a fogai között – De nem gondolnám, hogy ártalmatlan lenne.

– Hiszen tudsz mozogni, vagy nem?

– Nos… de igen. Végülis igen.

Oliver nevetett és kioldotta a kötelet. Nina kifújta a levegőt. Tudta, hogy veszélyes játékot űz, de nagyon tetszett neki ez a játék. Még többet is megtett volna a férfi kedvéért. Ha csak ránézett, úgy érezte cseppfolyóssá válik az alteste. Sosem érzett még így és tudni akarta mi sül ki ebből.

– Van kedved egy kicsit komolyabbat is kipróbálni? Megígérem, hogy biztonságban vagy. – mondta Oliver és nem is tudta, hogy szavaival mennyire megnyugtatja Ninát.

– Akkor igen – felelte a lány.

– Akkor feküdj le az ágyra – ugyanis Oliver nappalijában ágy volt. Nem olyan, mint a hálószobákban, inkább egyfajta műtermi kellékágy. Látványos kovácsoltvas fejtámlával, fekete lepedővel. Ágynemű nem volt rajta. Nina vagánynak, szexisnek akart látszani, de nagyon félszegnek érezte magát. Próbált csábosan leülni az ágy szélére, lassan hátraereszkedett a karjára. Oliver az ágy mellett magasodott fölé, akár valami istenség.

– Hasra – mondta rekedten. Volt valami a hangjában, amitől Nina gondolkodás nélkül hasra fordult.

Néhány perc múlva már nem tudott mozogni. A kezei a háta mögött csuklóban összekötözve, a bokái szintúgy és ez a kettő is össze volt kötve. Ez már komoly volt. Nina mozgolódott, ficergett, de nem tudta kiszabadítani a kezét, sem a lábát. Oliver megsimogatta a haját.

– Ez már nem tetszik?

– Azt nem mondtam.

– Megígértem, hogy biztonságban vagy. Bízz bennem. – Nina megnyugodott. Ellazult. A férfi megoldotta a kötést, de a csuklóit nem engedte el. Óvatosan a hátára fordította Ninát. Finoman felhúzta a térdeit az oldala mellé, a bokái köré fonódó kötelet a combhoz húzta és megszorította, majd az egészet kétoldalt rögzítette a felkarhoz. Nina érezte, hogy ettől a pozíciótól felizgul. Ez valami mesés dolog volt. Valami, amiről nem szóltak a szexuális felvilágosító könyvek és videók. Valami sokkal érzékibb és mélyebb, mint a Káma Szútra. Ez a kiszolgáltatottság a végletekig emelte az érzékeit. Oliver finoman simogatni kezdte a lány testét és figyelte a reakciót. Nina félig lehunyta a szemét és átadta magát az érintésnek. Borzasztóan vágyott a férfi keze, érintése után és most boldog volt, hogy végre hozzáér. Amennyire tudta, megfeszítette a gerincét, teste önkénytelenül is hívta a még több simogatást.

Oliver végigsimított a combjain, a mellén, a hasán, majd melléült az ágyra és ujjait becsúsztatta a lány bugyijába. Nina hangosan felnyögött. A férfi ujjai körkörösen simogatni kezdték a csiklóját, aztán fel és le, aztán megint körbe körbe, aztán fel és le… Nina testét nemcsak a kötelek tartották gúzsban, de az idegszálai is. Úgy érezte szinte serceg a bőre, annyira forró, annyira, sikamlós lett minden. Elvesztette a fejét, csípője kicsi mozgásterével együtt is hullámzott a férfi keze alatt, majd egyszer csak megfeszült, minden megfeszült, az egész világ megfeszült, aztán Nina sikoltott, sikoltott és mivel nem tudta máshogy kiadni érzelmeit, sírva fakadt.

Oliver gyorsan kioldotta és magához vonta a hüppögő lányt.

Nina légzése szabálytalan volt és pihegett. Félig nyitotta szemhéja mögül meglátta az asztalon a fekete-fehér leporellót, rajta a férfi fotókiállításának a címe: „Szabadon” Nina elmosolyodott. – Már értem – mondta és lehunyta a szemét, hogy süppedjen még egy kicsit a pihepuha kielégülésben.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
error: Köszönjük, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat. :)