A titok nyitja

Mikor belekerültem ebbe a világba, úgy tűnt egyetlen szabály van. Nem rögzítettünk semmit szerződésben, nem voltak feltételek, nem volt sárga meg vörös jelszó. Csupán egyetlen, kicsiny, rövid szabály: Nem egymásra nézünk, hanem ugyanarra.

Persze az elején nem értettem, hogy mi ez. Végülis ez csak szex nem? Jó perverz szex, amitől sokan kiborulnak, néhányan titkos fantáziáik mélyén rejtegetik és vannak akik túlmisztifikálják. Sötét, füstös gondolatok vörös színű szobákról, korbácsról, kötelekről, csipeszekről, fájdalomról, alárendeltségről és sok hasonló maszlagról. Pedig csak szex.

Aztán idővel rájöttem, hogy egyszerű ez. Ha van valami az együttléteinkben, ami mindkettőnknek ugyanolyan fontos… ami mindkettőnket mozgat és felizgat, ami egyformán köt minket ugyanoda… na ez a szexuális szabadság első része.

Nem azért adom, mert te szereted és én akkora jó fej vagyok, hogy hajlandó vagyok megadni. És nem azért teszek meg valamit, mert szerintem baromi menő és valami leittasult csajbulin elregélhetem majd a piszkos kis részleteket. Nem. Azért csinálom mert odavagyok érte. És te is azért csinálod mert odavagy érte.

Ez nagyjából a fétis lényege. Olyan, mint egy harmadik személy, akit mindketten szeretünk. Olyan, mint mindkettőnk ugyanazon darabja valahol a testünkön kívül. Nem egymásra nézünk, hanem ugyanarra. Arra a valamire, ami mindkettőnknek ugyanazt jelenti. S így nagyjából el is veszíti az értelmét a sok hülyeség, a biztonsági szavak ésatöbbi. Mert minek is az, ha ismerem a másikat, ha megbízom a másikban, ha én önként adom magam neki, és mindazt amit szeretek és ő is szeret.

Tulajdonképpen nem is nagyon értem, miként lehet lefeküdni, hovatovább BDSM szexet művelni olyasvalakivel, akiben nem bízol meg annyira, hogy ne legyen szükség szerződésekre, meg szavakra. – Miriam megrágcsálta a tolla hegyét, majd pontot tett a mondat végére és becsukta a naplóját. Egy ideje próbálta már megfogni a fétisség lényegét, de nem gondolta úgy, hogy bármikor is sikerült neki. Mióta beleszeretett egy férfiba, aki történetesen fetisiszta volt, ő maga is úgy érezte, tartozik annyival a kapcsolatuknak, hogy a velejéig megpróbálja megérteni a férfi motivációját és megkeresi fétisében azt, ami számára, Miriam számára is örömet okoz. S érezte, jó úton jár.

.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
error: Köszönjük, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat. :)