Illatok

Illatok, ízek

Kate ébren feküdt a sötétben. A mennyezetet bámulta, a tetőtér fagerendás boltozatát. Élvezte az illatokat ami betöltötte a szobát. Gyertya, parfüm és szex illata. Kate kielégülten mosolygott.

Tim békésen aludt mellette, picit horkolt is. Mindketten ragadtak az éjszaka testnedveitől. Régebben zavarta volna ez a fújj piszkos valami, de akkor még nem tudta elengedni magát. Alapos zuhany szex előtt, és utána is. Sok-sok gondosan megválasztott szappan és tusfürdő. Aztán jött Tim, aki elkezdett neki olyanokat mondani, hogy „a puncinak punciillata legyen, a popsinak meg popsiillata” meg, hogy ne rohanjon együttlét után azonnal a fürdőszobába, inkább bújjanak össze. Ja, ragad? És? Azonban a kisördög, amit hosszú évek értelmetlen elvárásai ültettek Kate agyába, csak lassan volt hajlandó engedni. „Csak tisztán, csak tisztán! Büdös vagy! Kántálta a kisördög hangja Kate fülébe sokszor. Ám Tim kitartó volt. És volt is ráció abban amit mondott. A szex valóban kiábrándító, ha az ember nem kedvese saját illatát érzi a saját bőrén, hanem a szappanét. Ennek egy profánabb megnyilvánulása volt, amikor Tim kijelentette: „ ő bizony a puncija ízét szeretné érezni és egyáltalán nem finom ez a lótuszvirágos kasmírgyöngykivonatot tartalmazó hidratáló tusfürdőkrém aloe vera gyöngyökkel… Kate nevetett és lassan kötélnek állt. Csak ezután jött rá, hogy korábbi együttlétei alatt feszült volt és sosem engedte el magát igazán. Mert félt, hogy nem megfelelő az illata.

Ennek már vége – gondolta Kate. Tudta, hogy Tim szereti az ízét, az illatát, mindenhol és mindenkor. Az egész nap hordott bugyijának illata felizgatta a férfit. Bűbájosnak találta, ha zokniszöszös a lába. És Kate nem feszengett többet. Ugyanakkor a parfümöket is nagyon szerették. Az nem rontotta el a testének illatát, csak kiegészítette azt. Volt egy parfüm, melyet Kate különösen szeretett. Tim azonnal ráugrott, ha megérezte az illatát. És Katenek csodálatos magabiztosságot adott, hogy így tudja uralni a férfi érzékeit.

Kate az arcához emelte a kezét és megszagolta az ujjait. Elmosolyodott. Bekapta a mutató és a középső ujját. Az egész estés szeretkezésük ízét érezte rajta. Vágy, szilikon, óvszer, sperma, popsi pézsma. Boldog volt. Oldalra fordult, Tim hátához kucorodott és elaludt.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
error: Köszönjük, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat. :)