Kimondott szavak, kimondatlan élvezetek

Kimondott szavak

– … és akkor mondtam Marknak, hogy szerintem ez undorító, erre ő, hogy én nem tudom mi a jó, és különben is mindenki csinálja. Most mondd meg, hogy lehet ilyen önző valaki? – Ameliaból csak ömlött a szó, egyenletesen bukdácsolt a felháborodás és a fagylaltos kávéja feletti élvezet között. Cecily csak hallgatott, mert tudta, hogy aligha van értelme közbevágnia. Különben is, mit mondhatna? Nézte, ahogy barátnője a hosszú nyelű kiskanállal a fagylaltot kanalazza a kávéból, és eszébe jutott a néhány nappal azelőtti szeretkezésük Abellel, amikor fagylaltot nyalogattak egymás testéről. Meg testéből… összefutott a nyál a szájában, és gyorsan rendelt ő is egy ilyen fagyis kávét. Amelia zavartalanul folytatta.

– …. én úgy érzem a lelkem is kiteszem ebben a kapcsolatban, főzök, mosok rá, ő meg nem hagy békén a szexuális perverzióival… – Cecily hümmögött. Nem tehetett róla, újfent elkalandozott. A két nappal azelőtti este jutott eszébe. Testszínű harisnyatartós combfixben várta haza Abelt. Csak ez volt rajta, illetve az a latexből készült maszk, amit a születésnapjára kapott. Az egész fejére szorosan rátapadt a fényes anyag, a szeme macskaszerűen vágott nyíláson keresztül nézett a letaglózott férfira, amint az belépett az ajtón. Cecily kuncogott, ahogy eszébe jutott Abel ábrázata. Végignézette vele, ahogy lassan vérvörösre rúzsozza az ajkait, majd letérdelt a férfi elé, és kibontotta a nadrágját…

– … és a legjobbat még nem is mondtam. Képzeld a múltkor… a múltkor… Amelia suttogóra fogta a hangját és intett Cecilynek, hogy hajoljon közelebb – … seggbe akart… szóval tudod, análisan akarta csinálni. Természetesen nem engedtem neki. De ez nem az első eset volt.

– Nos… – kezdte Cecily, de Amelia rákvörös arccal folytatta.

– És mindig célozgat is rá. Először csak meg akarta csókolni a fenekem… – Cecily előtt felvillant, ahogy Abel vadul nyalja az ő fenekét fel- le, és fészkelődni kezdett a székében. Keresztbe tette a lábát, mert felizgult a gondolattól. Nagyon próbált Ameliára koncentrálni, elvégre régi barátnők voltak már, de egyre nehezebben ment neki, – azt még hagytam, de egyre többet akar, egyszerűen nem tudom mit csináljak vele… – Amelia a tenyerébe temette az arcát. Cecily együttérzőn megsimogatta a lány karját.

– Ne csinálj olyat amihez nincs kedved – mondta jobb híján, mert úgy érezte Amelia valami ilyesmit akar hallani. Közben próbálta elhessegetni a képet ahogy Abel a múlt éjszaka keményen dugta az ő fenekét, miközben mindkét lába terpeszben fel volt kötözve az ágy fejtámlájának rácsos széléhez. Cecily érezte, hogy reménytelenül elázik a bugyija és alig bírt egy helyben maradni. Ameliának is feltűnt a dolog.

– Te meg mit ficánkolsz itt?

– Bocs… kényelmetlen a harisnyám. Kiszaladok a mosdóba megigazítom. – Cecily felugrott és mint akit kergetnek szaladt ki. A mosdóban magára zárta az ajtót, elővette a picinyke vibrátort a táskájából, amit Abeltől kapott egy cédulával ellátva: „Legyen veled amikor én nem lehetek.” De mivel Cecily nem látta semmi értelmét annak, hogy az ilyesmit egyedül csinálja, ezért felhívta Abelt, közben lehúzta a harisnyáját és a bugyiját.

– Szia… Egyedül vagy? Nem hall a főnököd? Jó… akkor meséld el kérlek, hogy mit fogsz csinálni velem ma este ha felveszem azt a fekete latex cicaruhát aminek beépített dildója van…

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
error: Köszönjük, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat. :)