Könnyes gondolatok

Könnyes gondolatok

Paula megmosta a kezét, arcát és kitörölte a szeméből a könnyeket. A tükörbe pillantott. Rémes látványt nyújtott vörösre sírt szemével. A szemfestéke lefolyt és elmaszatolódott, a szeme fehérje sem látszott tőle. Nagyot sóhajtott, szipogott még egy kicsit, miközben megtörölközött.

Az elmúlt napokra gondolt. Tomra, meg arra az üstökös-szerű előkerülésére, amivel helyére billent világának addig kibillent tengelye. Régóta ismerték egymást, vagyis mondhatni randiztak párszor kb 12 évvel ezelőtt. Aztán az élet és az ő titokzatos áramlatai elsodorták őket egymás mellől. Aztán Tom egy hete felhívta őt. Maga sem hitte el, de a szíve kalimpálni kezdett, mint anno kamaszkorában. Elmentek együtt egy délelőtti kávéra, amiből aztán ebéd lett, majd teljesen észrevétlen egy délutáni mozi, utána pedig egy koktélbár. Megállás nélkül beszéltek, nevettek és Paula csodálatosan érezte magát. Tom nem változott sokat. Elbűvölően őszült és szarkalábak jelentek meg a szeme sarkában, de ettől észvesztően vonzó lett.

Paula dörzsölni kezdte a szemeit. Tudta, hogy valószínűleg így még rondábban fog kinézni, de egyszerűen csípték a könnyek. A tegnapelőttre gondolt, a férfi szemeire, gyerekesen huncut mosolyára. A csókjára, ami ugyanolyan volt, mint régen – vagy legalábbis Paula romantikus gondolataiban így élt. Arra viszont kristálytisztán emlékezett, hogy Tom már akkor is nagyon ötletes és ügyes szerető volt. Mindenféle játékszere volt, pedig akkoriban nem lehetett könnyen hozzájutni az ilyesmihez. Paula később sosem találkozott olyan férfival, akit az ilyesmi felizgatott volna. Mindig érzelgős nosztalgiával gondolt vissza Tomra és a rezgő, izgató, fém vagy gumi játékszereire. Úgy tűnt az eltelt 12 évben még kifinomultabb lett az ízlése. Pedig semmi játékszer nem volt nála. Nem kellett, nem volt rá szükség. A férfi határozott jelenléte, dominanciája, szakértő kezei és nyelve, hozzáértő érintése egymás után négyszer rángatták fel Paulát az élvezetek csúcsára, elsöprő orgazmusokat indítva el a lányban. Az egyik olyan volt, hogy konkrétan nem akart vége lenni. Paula izzadságban úszva, kifordult szemekkel feküdt a hasán és csak sikoltott és nyögött, mert a testét nem ereztette a férfi keze által diktált gyönyör. Nem hitte volna, hogy ilyesmi létezhet.

Paula még egyszer arcot mosott, ezúttal gondosan kerülve a tükörképét, Majd később lemossa a lefolyt festéket. Visszament a konyhába, és megkeverte a serpenyőben a hagymát. Már szépen dinsztelődött. Tomot várta vacsorára.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
error: Köszönjük, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat. :)