Kötelékben

Valamikor még újdonság volt, mikor a bondage-ról írtam – azóta már minden ponyvaregénynek összekötözött nők a borítói. Divat lett, de nem szabad elfelejteni, hogy ez puszta játszadozás.

Egyszer kipróbálod, nagyon izgi. Valami más, valami bűnös, valami izgalmas, mint a könyvekben és filmekben. Menő. Olybá tűnik szinte elengedhetetlen kelléke egy mai modern kapcsolatnak. De ehhez tudni, ismerni kell a határokat. A hév ugyanis könnyen elragad; a férfit végtelenül felizgatja az önmagát teljes mozdulatlanságában átadó nő látványa, s fontos, hogy maximálisan bízz abban a férfiban, akivel játszol. Új kapcsolatban ne engedd meg a férfinak, hogy megkötözzön – addig semmiképp se, amíg nem ismered jobban.

Ám ha a pároddal, férjeddel játszol, fantasztikus élmény is lehet, mely megváltoztatja, új dimenzióba emeli a kapcsolatotokat. A férfi odáig lesz érted, te pedig megismered azt a kielégülést, melyet csak a kiszolgáltatottság tud okozni. Egy addig ismeretlen, új élmény, melyet már megélni is izgalmas, hisz titkon olvasott, el nem mesélt fantáziákban szerepelt csupán. Érdemes némi tájékozódás után kipróbálni!

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
error: Köszönjük, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat. :)