Lélegzés

Lélegzés

Elsa összekuporodva ült az erkélyen egy nagy pokrócba csavarodva egy bögre gőzölgő teát szorongatva. Térdeit felhúzta a mellkasához és tűnődve nézett a semmibe. Néha kortyolt egyet. A három éjszakát megelőző események nagyon felkavarták és azóta ugyan lehiggadt már valamelyest, de a mellkasa mélyén valami még mindig reszketett, ha eszébe jutott. Voltaképp folyamatosan ezen járatta az agyát.

Mert ami történt, az – tudta – nem jó dolog. Nem normális dolog. Mike, amióta csak randizni kezdtek, beszélt neki erről a játékről. Tudta, hogy Elsa nem veti meg a merészebb szexuális játékokat, hiszen pont egy ilyen platformon ismerkedtek össze. De ez a játék még mindkettejüknek új volt. Mike már régóta dédelgette a gondolatot, de sosem csinálta még. Elsát pedig nem foglalkoztatta a kérdés. Volt benne egy halvány bizonytalanság a breath play-el kapcsolatban, de megbízott Mike-ban. Miért is ne próbálnák ki?

Aztán megtörtént. Ott feküdt ő, összekötözve, mozgásra képtelenül, felajzva, amikor Mike az arcára tapasztotta nagy tenyerét, és közben hatolt belé. Erősen dugni kezdte a lányt, érződött, hogy teljesen átadta magát az érzékeinek. Hangosan hörgött, vonaglott a lányon, a tenyerét pedig ott tartotta az arcán és Elsa próbált sikoltani, szólni de nem bírt, a levegője elfogyott, a tüdeje feszített, az agya majd felrobbant és pánikba esett. Megpróbálta ledobni magáról Mike-ot, de a férfi súlya leszorította. Mindent megpróbált, ami korlátozott körülményei között telhető volt tőle, és ömlöttek a szeméből a könnyek, mikor saját halála felrémlett a szoba ajtajában.

Mike üvöltve élvezett el és rárogyott a lányra.

-Ez… ez húúú apám… ez fantasztikus volt… aztakurva… – csukott szemmel lihegve legördült a lányról, aki mozdulatlanul feküdt és lélegzett, úgy érezte igazán sosem lélegzett még az életben. Fájt mindene, halálosan kimerült, sírt. Valami összeomlott. – Neked is jó volt? – kérdezte Mike. Elsa ráemelte könnyes szemét. Még csak észre sem vette! Fel sem fogta mit művelt! Meg is ölhette volna… Elsa csendesen megkérte oldja ki a köteleket, aztán kiment a fürdőszobába és hosszan zuhanyzott. És hosszan zokogott.

Most, három nappal később is eleredtek a könnyei, ahogy eszébe jutott mindez. És nem tehetett róla, eszébe jutott a korábbi partnere, aki egyszer azt mondta neki; “jól vigyázz kivel játszol. Vigyázz, hogy kivel mit játszol. Mert ha alárendeled magad, azzal egy időre mindent odaadsz, amid csak van, és nem lesz módod visszavenni. Annak a valakinek kell óvnia és vigyáznia rá.”

Elsa most értette meg ezeket a szavakat. Lehajtotta a fejét, mélyebbre bújt a plédjébe és magához szorította a bögrét is. Fázott. Nagyon fázott. Csak azért remeghet így.

A mellette lévő kis kerti asztalkán felbúgott a mobilja. A kijelzőre pillantott; Mike kereste. Elsa kinyúlt a pléd alól, és a piros ikonra bökve megszakította a hívást. Kikapcsolta a mobilt és visszabújt a pléd alá.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
error: Köszönjük, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat. :)