Lemonrose domina lesz

Lemonrose gondolt egyet és elhatározta, hogy egy időre domina lesz. Cuccai persze voltak hozzá, az nem kérdés, de a nagyobb problémát alapvetően szubmisszív attitűdje jelentette számára. Hogyan válhat egy szub dominává…?

Ennél még az is könnyebb kérdésnek bizonyult, hogy hogyan válhat egy kék füstifecske rózsaszín orrszarvúvá. Habár ez utóbbinak eldöntésére sok időt nem pazarolt, úgy gondolta jobb lesz az alapoknál kezdeni a dolgot.

Felöltözött a legfeszesebb, legfényesebb, legfeketébb latex cuccába ami egy nadrágból, rövid ujjú felsőből, kesztyűből, fűzőből és brutálisan magas és hegyes sarkú cipőből állt. Ennél “dominább” cuccra nem is volt szüksége. Előkereste a nádpálcát, a korbácsot és a lovagló ostort is és szépen kirakta őket az ágyra, hogy amíg sminkel, addig nézegesse őket. Alapozás közben elmélázott és eszébe jutott, hogy ő maga a három közül a nádpálcát kedveli a legjobban. Azonnal tocsogni kezdett a bugyi nélküli latexnadrágban, ahogy eszébe jutott, amikor legutóbb hanyatt feküdt, lábai és kezei a feje fölé kötözve és a popójára kapott ugyanezzel a pálcával. Emlékezett ahogy csípte a bőrét a nád, ahogy égett, ahogy sikkantgatott, és hogy utána mennyivel emelkedettebb volt az orgazmusa. Ezt mindig furcsának találta.

Mikor a szemét húzta ki vastagon fekete tussal, az az eset jutott az eszébe, amikor a korbáccsal kapott a bőrére. Akkor hason feküdt, lábai széttárva, alteste kitöltve egy brutálisan nagy butt pluggal és egy felfújható dildóval. A korbács hol simogatott, hol csipkedett, hogy csiklandozott. Lemonrose jól emlékezett rá, hogy egyáltalán nem fájt. Nem azért mert – ahogy fennkölt körökben mondani szokás – túl volt már azon az érzékelési ponton, hogy érezze a fájdalmat, hanem mert annak az együttlétnek más volt a célja és ahhoz elég volt ennyi is. Így is üvöltve vonaglott, mikor elélvezett.

Kotorászott egy darabig a sminkes dobozában. Úgy emlékezett volt egy annyira sötétbarna rúzsa, ami már majdnem fekete volt,de nem találta. Úgyhogy a mélyvörös mellett döntött. Amíg felvitte a rúzst az ajkára a lovaglóostor jutott az eszébe. Régi, kedves, pajkos emlék volt. Mint majdnem minden kamaszlány, úgy Lemonrose is egyszer ellenállhatatlan vágyat érzett a lovaglás iránt, így beiratkozott egy nyári lovastáborba. Hasonló korú kamaszlányokkal és néhány sráccal, akik kicsit idősebbek voltak és versenyzők. Nem is nagyon törődtek velük. A lányok együtt aludtak, együtt készültek az edzésekre, esténként jókat dumáltak. Egyik nap Lemonrose és egyik barátnője büntetést kaptak az edzőtől, amiért figyelmetlenek voltak, röhögcséltek az edzésen és beügettek az ugrató pályára ahol semmi keresnivalójuk nem volt. A büntetés abból állt, hogy az összes nyerget át kellett kenniük nyeregszappannal. Ez elég nagy meló volt, tekintve, hogy a klubnak kb ötven nyerge volt. A lányok csekély lelkesedéssel álltak neki a feladatnak, és beszélgetéssel ütötték agyon az időt. Hamarosan már oldottabb hangulatba kerültek, nemsokára pedig gurultak a nevetéstől a különféle sikamlós témáktól, melyeket felhoztak. Lemonrose nem emlékezett pontosan arra, hogy kinek az ötlete volt és arra sem, hogy hogyan merült fel, de arra emlékezett, hogy barátnője egy lovaglópálcával csapkodja a fenekét. Arra viszont kristálytisztán emlékezett, hogy ettől borzasztóan felizgult és ez akkor némiképp döbbenettel töltötte el. Később nem is kellett sok hozzá, hogy megmagyarázza, nagyjából itt fixálódott be nála az, hogy szereti ha elfenekelik.

De a kék füstifecskék és a rózsaszín orrszarvúk problémája épp itt okozott neki fejtörést. Ő szereti ha elfenekelik, de a domina rendszerint az, aki másokat elfenekel. Banyek. Ott állt talpig csodálatos dominának öltözve, a legmerészebb álmait is felülmúlva. Csak épp nem érzett egy csepp “dominaságot” sem magában.

Ekkor azonban felrémlett előtte az egyik videó a kedvenc pornómegosztóján, amit nagyon kedvelt. Abban egy domináns és egy szubmisszív lány játszott egymással nagy átéléssel. Volt benne egy rész, amikor a domináns lány megparancsolja a társának, hogy nyalja ki a fenekét. Hát ilyen egyszerű – gondolta Lemonrose.

– Megparancsolom, hogy fenekelj el! – mondta fenyegetően a tükörképének és megsuhintotta a nádpálcát. Elnevette magát. Érezte ő, hogy hamisan cseng a hangja. Nem is akar ő igazán domina lenni.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
error: Köszönjük, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat. :)