Liz és Marie III.

Az interjú I.

… Liz simogatta a piros csíkokkal lángoló popsit. Néhányat a kezével is rácsapott, aztán újra simogatta, markolta a finom bőrt. Gyönyörködve nézte Marie testét.  Aztán kioldotta a kötelékeket, a hátára fordította kedvesét, ráfeküdt és megcsókolta. Nem úgy, ahogy a romantikus filmekben szokás, hanem nyitott szájjal, simogató nyelvvel, faló mozdulatokkal, kéjesen, pulzálva, simogatva, szeretkezve. Marie szorosan kulcsolta Liz nyaka köré a karjait és úgy merült el a csókban, mint egy fuldokló a levegőben. Az utolsó csepp levegőben. Liz keményen masszírozta Marie melleit, belemarkolt a csípőjébe. A csóknak nem szakadt vége, sőt egymás állkapcsát és nyakát is harapdálták közben. Eszeveszett pillanat volt.

Marie nem látta Liz mikor vette elő a kedvenc felcsatolhatós játékszerüket, és főleg, hogy mikor vette fel. Csak annyit érzett, hogy a lány szétfeszíti a combját és belé hatol. Marie nyögött, Liz sóhajtott és értelmetlen szavakat motyogott kedvese nyakába. Harapta a bőrt és mozogni kezdett. Marie hullámzott alatta, ő hullámzott felette, lefogta a lány kezeit a feje felett és egyszerre érezte és hallotta a sikolyát, az orgazmusát, a végtelen élvezését. Sokáig maradtak még mozdulatlanul, egymáshoz simulva. Marie-nak ilyenkor időbe telik magához térni. Liz pontosan tudta azt, hogy ez a fajta önkívületi orgazmus, a végsőkig kimeríti az embert. Marie gyakran bele is aludt a szex utáni pihenésbe.

– Van még egy meglepetésem számodra. – súgta gyengéden Liz. Marie álmosan mocorgott.

– Micsoda? Új játék? Buttplug? Vibrátor? Bilincs? – sorolta mosolyogva. Liz belecsókolt a fülébe és felnyomta magát a karjára.

-Nem. Csokis keksz. – és puszit nyomott Marie orrára.

 

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
error: Köszönjük, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat. :)