Szerzői jogok

Minden, a lemonrose.hu weboldalon található tartalom a szerzőjeként feltüntetett személy szellemi tulajdonának minősül.

A honlapon közzétett cikkek, fotók, videók valamint egyéb szerzői alkotások csak a szerző kifejezett írásbeli engedélyével használhatóak fel, többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé. Ugyanez vonatkozik a nyilvánosság számára történő hozzáférhetővé tételre is. Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül. A szerzők fenntartanak minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását magyar és nemzetközi jogszabályok védik. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

Az oldalon található információk a szerzők véleményét tükrözik, a felhasználásukból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalnak.

A fotók egy része az internetről, nyilvános oldalakról származik – ha a közzététel valakinek a jogait sérti, kérünk, jelezd felénk, eltávolítjuk!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
error: Köszönjük, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat. :)