Színes, csipkés, mintás és necc…

Mindegy milyen, a harisnya akkor is harisnya marad. Mindenkoron divatos, szexi, stílusos. Elegáns. Vadító. Attól függ honnan nézzük. Volt egyszer egy harisnyafetisiszta ismerősöm. Mindig mondtam neki, hogy a barátnője milyen iszonyú mázlista csaj! Gyakorlatilag amíg harisnyát hord, és amíg képes azt vonzón tenni, rabként magához láncolhatja a szeretett férfit. Na nem mintha támogatnám az efféle alárendelt párkapcsolatot… de azért valljuk be: egy nő igenis sokat tehet azért, hogy megtartsa párja figyelmét. Egy fetisiszta esetében pedig minden eszköz kapható a fehérnemű boltokban ahhoz, hogy a szexuális vágy ne hamvadjon el idejekorán.

Elképesztően sok férfi rajong a harisnyáért, és sosem volt ez szembetűnőbb, mint az elmúlt fél évben, amikor a lányok ismét felvették eme ősi ruhadarabot és a férfiak közlekedési baleseteket kockáztatva csavarják fejüket az áttetsző holmiban felsejlő lábacskák felé. Bizony a divat durván kedvez a nőiességnek – hála az égnek!

Nem titkolt félelmem, hogy a nőiség lassan odavész a nadrágokban és bő pólókban. De megnyugodhatok azt hiszem. Hiszen a harisnya mérhetetlenül sok lehetőséget ad a nőknek. Lehetőséget arra, hogy úgy maradjanak nők, hogy közben önmaguk is legyenek. Ha laza, ha fiús, ha menő, de akkor is nő a nő. Harisnyában persze…

 

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
error: Köszönjük, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat. :)